Telekom Tahsılat Ofisi

Şirket Hakkında
Fixfatura bayilik sistemi siz girişimcilere az sermaye ile yüksek kazanç imkanı sağlayan yeni bir iş imkanı sunuyor.
FixFatura; abonelerin telefon, internet, elektrik, su, doğalgaz faturaları ve kredi kartı, vergi, SSK – Bağkur primi gibi ödemelerini anlaşmalı bankamız üzerinden online olarak gerçekleştirdikleri hızlı ödeme noktalarıdır.
FixFatura Ödeme Noktaları, abonelere kendilerine en yakın ödeme noktasında sıra beklemeden işlemlerini yapma kolaylığı sağlayarak zaman kazandırır.
Ayrıca FixFatura Ödeme Noktalarında;

•Türk Telekom ADSL, Digitürk ve Pronet aboneliği başvurusunda bulunabilir,
•GSM operatörlerinden istediğiniz miktarda kontör yüklemesi yapabilir,
•İnternet üzerinden görüşme yapma olanağı sunan CallShop kontörlü telefon terminallerinden, ses kalitesinden ödün vermeden sabit hatlara göre %80lere kadar daha ekonomik telefon görüşmeleri yapabilirsiniz.
FixFatura, Mükemmelliğe yakın bir hizmet anlayışı ile tam destek verirken onların bayilik öncesi, bayi olma ve sonrası aşamalarda yanında olarak verimini ve karlılığını üst noktalara taşımasını sağlar.

Pazar Özeti
Her bireyin, hanenin potansiyel bir müşteri olduğu ve aylık 3-4 adet fatura ödemesi zorunda olduğu düşünülürse , pazarın büyüklüğü ve alternatif çözümler isteyen bir sektör olduğu hemen anlaşılır.
Telekom Tahsılat Ofisi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Telekom Tahsılat Ofisi
Sektörü: Telekomünikasyon » Cep Telefonu
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Diğer
Yetkili Kişi: YELİZ CANDAN
Adres: AHMET HAŞİM CAD 88/ADİKMEN ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4830809
Web Sitesi: www.fixfatura.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Telekom Tahsılat Ofisi firma bilgileri. Telekom Tahsılat Ofisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Telekom Tahsılat Ofisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Telekom Tahsılat Ofisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.