Teleser İletisim

"Dünden yarına iletişim bizim işimiz"

Şirket Hakkında
Telekomünikasyon sektörüne 1985 yılında adım atarak 2005 yılına kadar üretici firmanın teknik servisinde çalışan, Türkiye'nin hemen hemen her ilindeki resmi ve özel kurumlara irili ufaklı her kapasite de telefon santralı ve altyapısını tesis etmiş elemanlarla TELESER İLETİŞİM kurulmuş ve 2005 yılında ticari faliyetine başladı.

Teleser İletişim, Telekomünikasyon sektöründe 1985 yılından beri oluşan iş tecrübesi ile müşterilerine daha hızlı, etkin, kesintisiz ve en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

TELESER İletişim, konusundaki teknolojik gelişmeleri takip ederek kullanıcı gereksinimlerini karşılama, performans açısından kullanıcıya güçlü bir seçenek sunma ve kullanıcı memnuniyetini artıracak ürün/hizmetleri vermek amacıyla sektördeki güçlü markaların ürünlerini kullanmaktadır.

TELESER İŞLETİSİM’in ana faaliyeti olan telekomünikasyon konusuna bağlı olarak arızalı sistemlerin kart onarımlarına alternatif getirerek yine üretici firma koşullarında ancak çok daha uygun ücretlerle kart tamirleri (TELESİS ve KAREL ) firmamız bünyesinde de yapılmaktadır.
Teleser İletisim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teleser İletisim
Sektörü: Telekomünikasyon » Santral
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Kamerası
Yetkili Kişi: OSMAN ALTIPARMAK
Adres: SANAYİ CAD. DEMİR İŞHANI NO:17/27 ULUS
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5703912
Web Sitesi: www.teleseriletisim.com
Ürünleri
TEK BİR SİSTEMDE! HEPSİ BİR ARADA! Santral Özellikleri; Kapasite: 4 Dış, 1Sayısal İç (kendisi), 8 İç Hat, 32 IP Abone (SIP ve H.323), Stan...
TEK BİR SİSTEMDE ! HEPSİ BİR ARADA ! Kapasite : x Dış, x Sayısal İç, x İç Hat, x PRI, x BRI, x IP Abone (SIP ve H.323) (Arttırılabilir), Se...
TEK BİR SİSTEMDE ! HEPSİ BİR ARADA ! Kapasite Başlangıç : 4 Dış, 4 Sayısal İç, 16 İç Hat, 160 IP Abone (SIP ve H.323) (Arttırılabilir), Sta...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teleser İletisim firma bilgileri. Teleser İletisim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teleser İletisim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teleser İletisim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.