Telesistem Güvenlik Ve İletişim Sistemleri Ltd.şti.

Şirket Hakkında
ANA FAALİYET ALANLARIMIZ :

Hırsız İhbar Sistemleri
CCTV Kamera Kayıt Sistemleri
Görüntülü Kapı Diyafonları
İletişim ve Telekomünikasyon Sistemleri
Personel Takip Cihazları
Alarm Sistemleri
Ses Kayıt Sistemleri
1992 yılında iletişim dalında kurulan şirketimiz, elektronik cihaz ve parça konusunda çeşitli üretici firmaların temsilcilik ve bayiliğini yapmıştır. 2000 yılında faaliyet alanına elektronik güvenlik cihazları konusunu da almış, müşterilerini uzun yıllar boyunca elektronik sektöründe edinmiş olduğu tecrübe ve birikimlerinden bu alanda da yararlandırmayı hedeflemiştir.

İLKELERİMİZ:
Ürün ve marka seçiminde üstün teknoloji geliştiren, kaliteli üretim yapan, satış sonrası servis hizmetini eksiksiz ve hızlı sağlayan üreticileri tercih etmek. Müşterilerimizi teknik eğitim ve danışmanlık hizmeti, hızlı ve yaygın satış sonrası servis ağı, uygun fiyat ve rekabet etme olanakları ile desteklemektir.

Konusunda uzman teknik personelimiz, güvenlik , iletişim hizmeti, montaj ve danışmanlık hizmetlerinden kaynaklanan bilgi birikimimizi sizlerle paylaşmak için bir telefon kadar yakınız.
Telesistem Güvenlik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Telesistem Güvenlik Ve İletişim Sistemleri Ltd.şti.
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Güvenlik » Alarm
Yetkili Kişi: Selçuk
Adres: Korkutreis Mah Cihan sokak 29 / 5 Sıhhıye / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2318580
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Telesistem Güvenlik Ve firma bilgileri. Telesistem Güvenlik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Telesistem Güvenlik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Telesistem Güvenlik Ve İletişim Sistemleri Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.