Telkar Çevre Sağ. End. Pls. San. Ve Tic. A.ş.

Şirket Hakkında
Son yillarda dünyada ve ülkemizde enfeksiyondan kaynaklanan hastalik ve ölüm vakalarinin insan yasamini tehdit eder noktalara gelmis olmasi nedeniyle yapilan çalismalarda, enfeksiyondan korunma ve enfeksiyon ile ilgili bilinçlenmenin istenen noktalara gelebilmesi için çok ciddi çalismalar yapilmaktadir. Bununla ilgili gerek insan ve çevre sagligi, gerekse estetik görünüm açisindan çok büyük önem tasiyan enfekte atiklarin, saglikli ortamlarda toplanmasi ve imha edilmesi bu uygulamalarin bir parçasidir. Saglik kuruluslarindan çikan yüksek miktardaki enfekte atiklar, özellikle kullanilmis ignelerin kisilere batmasi, kesici delici aletler ile yaralanma, enfekte, kan ya da diger mukozalarin temasi gibi yollarla; basta Hepatip-B ve Aids'e neden olan HIV olmak üzere bir çok virüsün insanlara, saglik personellerine bulasma riski fazladir. Tibbi atiklar ile evsel atiklarin ayri toplanmasi sayesinde hastalarda ve saglik personelinde olusacak bilinçlenmenin etkisi ile bu atiklara karsi daha dikkatli olunacaktir. Firmamiz 1998 yilindan bu yana tibbi atik kutulari, plastik ürünler ve atik torba çesitlerinin üretimi yapmaktadir. Saglik kuruluslarindan gelen talepler dogrultusunda ve yönetmelige uygun olarak, istenilen ebat ve özellikte her türlü tibbi atik torbasi ve kesici delici alet kutusu ( Tibbi Atik Kutulari ) imalat ve satisinda kaliteli hizmet noktasinda basarilarimizi mümkün oldugunca yükseltmektir.
Telkar Çevre Sağ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Telkar Çevre Sağ. End. Pls. San. Ve Tic. A.ş.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Araçlar
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: Faruk Aydın
Adres: Fetih Mahallesi, Libadiye Caddesi, Sarıkamış Sokak, No:52 Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4708670
Web Sitesi: www.telkar.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
tıbbi atık kovası 1 lt ve 30 lt arası değişik litre ve ebatlarda..
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Telkar Çevre Sağ. firma bilgileri. Telkar Çevre Sağ. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Telkar Çevre Sağ. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Telkar Çevre Sağ. End. Pls. San. Ve Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-07-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.