Tem-mer Mermer Aş

Şirket Hakkında
TEM-MER MERMER AŞ

Tem-Mer Mermer Mad.İnş.San.ve Tic.A.Ş.( www.tem-mer.com.tr ) olarak yıllık 2 milyon m2 mermer üretim kapasitesi ve en ileri teknoloji makinalar ve donanımı ile Türkiye’nin haklı gururu olma ayrıcalığını yaşamaktayız.

FABRİKA
MERMER, Medeniyetin başlangıcından günümüze,
insanoğlunun gelişiminde ana unsurlardan biri olmuştur. Mermer ile bir kültür yaratılmış ve insanoğlu yaşadığı her mekana mermeri uygulamış, sanat eserlerinde de şekillendirmiştir.

MODERN TEKNOLOJİNİN tüm imkanlarını Afyonda 65.000m2 açık 42.000m2 kapalı alanı olan Avrupa Standartlarında üretim yapan fabrikasında kullanan Tem-Mer, sektöre katıldığı günden itibaren kendine adından söz ettiren bir yer oluşturulmuştur. Tam otomatik robotlarla desteklenen makina parkında Levha ve Strip tam otomatik güçlendirme sistemlerini kullanarak Türkiyede bir ilke imza atmıştır.

YÜKSEK ÜRETİM KAPASİTESİNi kendisine ait modern iş makineleri ile desteklenmiş zengin rezervlere sahip madenlerden sağlayan Tem-Mer, önemli bir tercih olan ürün sürekliliğini de tüketicisine garantilemektedir.

KALİTE GÜVENCE biriminin üretim aşamasında yapmış olduğu kontroller sayesinde üretimin her aşamasında kaliteden ödün verilmemektedir.

YÜKSEK STOK kapasitesi ile Tem-Mer Blok, Levha ve Ebatlanmış ürünlerde sürekliliği ve kısa zamanda ürün teslimini kolaylıkla gerçekleştirebilmektedir.

PROFESYONEL kadrosu ile yurt içi ve yurt dışı pazarında müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet e
Tem-mer Mermer Aş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tem-mer Mermer Aş
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Makine Parçaları
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Cam Eşya
Yetkili Kişi: Burhan ERŞAHİN
Adres: ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2.CAD 9.SOK NO 2 AFYONKARAHİSAR
Şehir: Afyon
Ülke: Türkiye
Telefon: (272) - 9382077
Web Sitesi: www.tem-mer.com.tr
Ürünleri
Tem-Mer Mermer AŞ olarak Bilecik Bej taşımızdan temin etmekte olduğumuz ürün leri ayrıntılı olarak seleksiyonlara ayırıp bu doğrultuna ebatlama veya t...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tem-mer Mermer Aş firma bilgileri. Tem-mer Mermer Aş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tem-mer Mermer Aş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tem-mer Mermer Aş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.