Ten Cosmetic

Şirket Hakkında
Ten Cosmetic 2008 Yılında Nisan Ayında kurulmuştur.

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren Ten Cosmetic, deneyimini her geçen gün artırmış ve bunu da müşterilerine yenilikçi fikirlerle yansıtmıştır. Ten Cosmetic, gelecek dönemlerde de tarzını, müşteri odaklı yaklaşımını kaybetmeden sektöre dinamizm getirmeyi hedef belirlemiştir. Ten Cosmetic, Dünyadaki ve sektördeki gelişmeleri sürekli takip ederek, hizmette kaliteyi ve müşteri memnuniyetini temel ilke olarak benimseyen ve bu ilkeden asla ödün vermeden yoluna devam eden, Türkiyenin her noktasına aynı bakış açısıyla hizmet vermeye çalışan bir kurum olarak, sizlere hizmet vermekten gurur duymaktadır.

Şirketimiz Profesyonel Cilt ve Vücut bakım ürünleri, Cilt bakımı, Epilasyon, Zayıflama, Spa & Welness, Aromaterapi masaj yağları ve Sauna esansları, Ağda, Parafin ve El & Ayak bakım ürünleri özetle estetik merkezleri ve güzellik salonlarının ihtiyacı olan tüm ürün, demirbaş ve sarf malzemelerinin satışını gerçekleştirmektedir.

Tüm cihazlarımız CE standartına sahip olup, Kozmetik ürünlerimiz ise Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

Saygılarımızla,

Tuğba ÖZÜBEK
Ten Cosmetic
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ten Cosmetic
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
Yetkili Kişi: Tugba OZUBEK
Adres: Perpa Ticaret Merkezi.No:1841 Okmeydanı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3207244
Faks: (212) - 3207244
Web Sitesi: www.ten-cosmetic.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ten Cosmetic firma bilgileri. Ten Cosmetic adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ten Cosmetic ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ten Cosmetic firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.