Tensaflon Ptfe Membran Sistemler

Şirket Hakkında
TENSAFLON, Tensaform Membran Yapılar
Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından PTFE-Teflon üretiminde
kullanılan ticari markasıdır.

Firmamız kurulduğu günden bu yana PVC membran malzemesi ile yurtiçi ve yurtdışı pek çok başarılı projeyi hayata geçirerek bu alanda sektörünün öncü kuruluşu haline gelmiştir. 2010 yılından itibaren yeni bir yapılanma ile uluslararası alanda da rekabet gücünü artıracak yatırımlar yaparak üretim portföyüne PTFE-Teflon malzemeleri de dahil etmiştir.

Tensaform olarak müşterilerimize sunmuş olduğumuz sınırsız tasarım çeşitliliği, profesyonel mühendislik çözümleri ve montaj hizmetlerini PTFE-Teflon malzemesi için TENSAFLON markası ile siz değerli müşterilerimize sunmaktan mutluluk ve gurur duymaktayız.
Tensaflon Ptfe Membran
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tensaflon Ptfe Membran Sistemler
Sektörü: İnşaat / Emlak » Tente
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Tente
Yetkili Kişi: berk darama
Adres: Boya Vernik Organize Sanayi Bölgesi 5. Sokak No:26/1 34959, Tuzla / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5933940
Web Sitesi: http://www.tensaflon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tensaflon Ptfe Membran firma bilgileri. Tensaflon Ptfe Membran adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tensaflon Ptfe Membran ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tensaflon Ptfe Membran Sistemler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.