Tepaş Tekstil San Ve Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Optimal enerji verimliliği için eviniz temelinden çatısına kadar yalıtılmış olmalıdır. Yalıtımın yanı sıra evinizin her bölgesinde evinize zarar veren ve yıpratan iki unsuru; nemi ve su sızıntısını unutmamak gerekir. Yaşadığınız yerde ses kirliliği yaşamınızı rahatsız edici boyuttaysa başka yalıtım alternatiflerini düşünmeniz gerekir. İzotex ile bu problemlerin hepsini çözebilirsiniz.
Çok yönlü özelliği sayesinde ısı, su ve ses yalıtımınızı tek adımda sağlayan İzotex kolay uygulanabilirliği, rahat depolama ve taşıma şekli ve hızlı işçiliğiyle problemlerinizi ekonomik ve profesyonel bir şekilde çözer.
Tepaş Tekstil San
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tepaş Tekstil San Ve Tic.ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: mehmet ali tıkır
Adres: akçaburgaz mah. hadımköy baglantı yolu üzeri 163 sok no:2 KIRAÇ/ESENYURT
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8868370
Web Sitesi: www.izotex.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tepaş Tekstil San firma bilgileri. Tepaş Tekstil San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tepaş Tekstil San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tepaş Tekstil San Ve Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.