Tercih Robotum Es Eğitim Danışmanlık

Şirket Hakkında
Tercih Robotu

Tercih Robotu, üniversite adaylarının tercih dönemindeki en büyük yardımcısıdır. Hiçbir ücret ödemeden robot özelliğiyle tercih yapmanızı sağlayan ve 20 senedir güvenle kullanılan Tercih Robotu sizlere, tercih öncesi üniversiteleri ayrıntılı olarak tanıma olanağı sunar. Tercih döneminde elde ettiğiniz puanlar ve başarı sıralarınıza göre yerleşebileceğiniz üniversitelerin bölüm ve programlarını, en son yerleşen adayın bilgilerini, bölümlerin koşullarını, ücretlerini, lisans ve önlisans programları hakkındaki bilgileri listeler.
ÖSYM’nin açıkladığı kılavuzun tamamını elektronik ortamda ve başlıklarına uygun olarak https://www.tercihrobotu.com.tr adresinde bulabilirsiniz.
HEDEFİMİZ;

Uygulanan tüm sınavlar sonucuna göre yerleştirme işlemlerine interaktif teknoloji hizmeti sunmaktır. Bilgisayar ve iletişim teknolojilerinin ülkemizde gençler tarafından öncelikli kullanılmasını sağlamak ve aktiviteye katılan gençlerin en doğru tercihleri yapmasına katkıda bulunmaktır.

MİSYONUMUZ;

Eğitim rehberliği konusunda yalnız üniversite adaylarına değil, İlköğretim Okulları düzeyine de taşıyarak, örgün eğitim içinde bulunan tüm öğrencilere hizmet vermektir. Devletin memur alımlarında da yerleştirme işleminde rehberlik hizmeti sunmaktır.


Emine Gümüş
Tel:
05368955095
0 216 650 9051
ES Eğitim Danışmanlık
Bulgurlu Mah. Libadiye Cad. No:17 Üstünkan Blokları B-Blok D:1
Küçük Çamlıca - Üsküdar / İstanbul

https://www.tercihrobotu.com.tr
info@esegitim.com

Tercih Robotum Es
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tercih Robotum Es Eğitim Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Emine Gümüş
Adres: Bulgurlu Mah. Libadiye Cad. No:17 Üstünkan Blokları B-blok D:1 küçük Çamlıca - Üsküdar / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6509051
Web Sitesi: https://www.tercihrobotu.com.tr
Ürünleri
Tercih Robotu Tercih Robotu, üniversite adaylarının tercih dönemindeki en büyük yardımcısıdır. Hiçbir ücret ödemeden robot özelliğiyle tercih yapm...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tercih Robotum Es firma bilgileri. Tercih Robotum Es adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tercih Robotum Es ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tercih Robotum Es Eğitim Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-06-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.