Tesa Teknoloji

Şirket Hakkında
TESA TEKNOLOJİ Ana faaliyet alanı olan telekomünikasyon konusunda çeşitli özellik ve kapasitelerde kablolu ve kablosuz haberleşme sistemleri satmakta ve satış sonrası hizmet vermektedir.
Tesa Teknoloji buna paralel olarak görüntülü iletişimsistemleri, kapalı devre kamera sistemleri, hırsız alarm sistemleri, yangınalarm sistemleri, ses sistemleri, merkezi uydu sistemleri, akıllı ev otomasyonsistemleri pazarlarına yönelik ürün ve çözümlerin proje bazlı uygulamaları konusunda faaliyet göstermektedir. Tesa Teknoloji; teknoloji dalında önde gelen birçok firmanın Türkiye distribütörleri ile yürütmekte olduğu iş birlikleri sayesinde teknoloji konusunda kamu ve özel sektör kuruluşlarına anahtar teslimi projeler de yürütmektedir.
Tesa teknoloji olarak amacımız; müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu (telefon santrali kamera sistemi hırsız alam sistemi yangın alarm sistemi yüz tanıma sistemi vb) tüm elektronik ürün ve hizmetleri tek bir noktadan karşılayabilmelerini ve 20 yıllık bilgi birikimimiz konusunda uzman sertifikalı , güler yüzlü teknik ekibimiz satış sonrası hizmetlerimizle sistemlerinin sorunsuz bir şekilde çalışma sürekliliğini sağlayabilmektir.














Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tesa Teknoloji
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Güvenlik » Alarm
Yetkili Kişi: Turan Elbay
Adres: Sularbaşı Mahallesiafyon Sokak Arsum Apt. No:9 Kat:2/4 Sivas
Şehir: Sivas
Ülke: Türkiye
Telefon: (346) - 2252727
Web Sitesi: www.tesateknoloji.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tesa Teknoloji firma bilgileri. Tesa Teknoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tesa Teknoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tesa Teknoloji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.