Teta Özel Güvenlik Ve Koruma Hiz.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Fabrikalar, Bankalar, Okullar, Hastaneler, Konutlar, Oteller, Moteller, Tatil köyleri, Plazalar, Turistik tesisler, Alışveriş merkezleri, Siteler, Toplu konut alanları, ayrıca Düğün, Nişan, Sahne gösterisi, Fuar, Festival, Konserler, Futbol müsabakaları, Toplu gösterilerde Güvenliğin sağlanması, Kişi korumaları, Sanatçı korumaları ) Profesyonel ve uzman kadrosuyla Özel Güvenlik&Koruma Hizmetlerini nasıl başarılı bir şekilde sürdürdü ise bundan sonrada aynı istikrar ve kararlılıkla Güvenliğin zaafiyete uğramaması için ilerlemeye ve Hizmet vermeye devam edecektir.
Teta Özel Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teta Özel Güvenlik Ve Koruma Hiz.tic.ltd.şti.
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik
Yetkili Kişi: ESENGÜL AYDIN
Adres: G.M.K.BULVARI DUMLUPINAR MAH. HÜDAVERDİ APT.NO: 445 KAT: 1/4 YENİŞEHİR/MERSİN
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 3293259
Faks: (324) - 3293259
Web Sitesi: http://www.tetaozelguvenlik.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Üniformalı Özel Güvenlik Personeli ile Günde 24 Saat, Yılda 365 gün Koruma ve Güvenlik Hizmeti Verilmesi
Üniformalı Özel Güvenlik Personeli ile Günde 24 Saat, Yılda 365 gün Koruma ve Kollama Hizmeti Verilmesi Kendi Bünyesinde Özel Güvenlik Birimi Oluştu...
İlan Talep ve Teklifleri
Özel Güvenlik Ve Koruma
Şirketimizin Özel Güvenlik Görevlileri, İçişleri Bakanlığının düzenlemiş olduğu yazılı ve uygulamalı sınavlarda başarılı olmuş, Silahlı ve Silahsı...
Teta Özel Güvenlik firma bilgileri. Teta Özel Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teta Özel Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teta Özel Güvenlik Ve Koruma Hiz.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.