Teta Tek Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.ş.

Şirket Hakkında
Elektronik Güvenlik sistemleri ve kartlı elektronik ödeme sistemleri konusunda Türkiyenin ilk ve lider firmasıdır.1981 yılında kurulmuş olan firmamız, bugün hayatımızın bir parçası olan plastik kartları Türkiyede ilk üreten ve elektronik sistemlere uygulayan firmadır. Türkiyenin sürücü ehliyetnameleri firmamızca yapılmıştır.
Kartlı geçiş kontrol ve turnike sistemleri, Elektronik ödeme sistemleri , OGS - Otomatik taşıt geçiş sistemleri, otopark otomasyon sistemleri ve personel devam kontrol sistemleri firmamızın Türkiyede yazılım ve donanımlarını ürettiği pek çok sistemlerden bazılarıdır. Bugün artık Türkiyede sistem adı olarak kullanılan "PDKS" firmamızın ismini 1983 yılında koyduğu tescilli markasıdır.
Fabrikamızda kart okuyucular, kontrol panelleri, PDKS terminali, trafik bariyerleri, turnikeler , ve POS terminalleri üretilmektedir.
Firmamız, Automatic systems, Hyundai , Sony, HID, Advantech firmalarının Türkiye distribütörüdür.
Türkiyede bugün kullanılmakta olan birçok teknolojinin üretilmesinde ve uygulamasında firmamız önder olmuştur. Güvenklik kameraları, Barkod teknolojisi, RFID teknolojisi, manyetik kartlar, radyo frekanslı kartlar ve akıllı kartların Türkiyede ilk uygulayıcısıdır. Teta, teknolojisi ve iş tecrübesi ile sektörün lider şirketidir. ISO9001, TSE ve NATO güvenlik belgeleri mevcuttur.


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teta Tek Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.ş.
Sektörü: Güvenlik » Giriş Kontrol Sistemleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Otopark Sistemleri
Yetkili Kişi: Haldun Ülgen
Adres: Çamlık Park villaları, 2368 sok, No 4, Eskişehir yolu, Başkent Üniversitesi yanı 06790, Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2341716
Web Sitesi: www.teta.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teta Tek Elektronik firma bilgileri. Teta Tek Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teta Tek Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teta Tek Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.