Tetis Reklam Org. Paz. İth. İhr. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Tetis Reklam olarak dış ticaret ve reklam konusunda faaliyet göstermekteyiz. Dönemsel olarak son kullanıcı ürünleri ve çeşitli ürünler konusunda dış ticaret yapmaktayız. Ithalat ve ihracat konusunda uzman ekibimiz stoktan satış gerçekleştirmektedir. Ayrıca özel sipariş taleplerinide gerçekleştirmekteyiz.
Tetis Reklam Org.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Dönemsel stoklu ürünler
Reklam Boardları (SmartBoard)
İletişim Bilgileri
Firma: Tetis Reklam Org. Paz. İth. İhr. Ltd. Şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: Cihan ERDOĞAN
Adres: Mehmetçik cad. Gökkuşağı iş Merkezi No:80/1 Şişli Fulya
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2724924
Faks: (212) - 2724926
Web Sitesi: http://www.tetisreklam.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Acil Durum Mobil Şarj Cihazı
Kalem pil vasıtasıyla çalışmaktadır. Şık tasarımı ve küçük boyutlarıyla cepte taşımaya uygundur. Motorola, Samsung, Sony Ericcsson, Nokia telefonla...
Tetis Reklam Org. firma bilgileri. Tetis Reklam Org. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tetis Reklam Org. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tetis Reklam Org. Paz. İth. İhr. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-11-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.