The Play Barn

Şirket Hakkında
The Play Barn Türkiyedeki ilk ve tek saatlik bazda ücretlendirilmiş oyun işletim sisteminin markasıdır.

Sistem; İlk Adım Çocuk Oyunları Ltd. Şti. tarafından İngiliz Mr. Play U.K. Firmasının Türkiye ve K.K.T.C. temsilciliği (Caroline Koç tarafından) alınmak suretiyle başlamış ve Türkiyenin sosyo-ekonomik yapısı çerçevesinde geliştirilmiştir.

2003 yılında tüm haklarını Esin Uzunoğlunun devraldığı The Play Barn, bir çocuk yuvası değildir. Oyun merkezli çocuk eğitiminde Amerika ve Avrupada çok yerleşmiş bir sistemin Türkiyedeki ilk ve tek uygulayıcısıdır.

Yurtdışında çok yaygın olan indoor soft play sisteminin asıl hedefi; Türk aile yaşantısına katkı sağlanması, Türk çocuklarına ve ailelere çağdaş, sosyal ortamlar kazandırarak Türkiye genelinde bayilik verilmek suretiyle yaygınlaştırılmasıdır. Hedefi Türkiye genelinde 100 bayi açmaktır.

Saatlik oyun eğlence emanet sistemi 5846 sayılı Kültür ve Sanat Eserleri Yasasınca koruma altındadır. Bu sistem kanunen The Play Ban Markası dışında kullanılamaz.
The Play Barn
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: The Play Barn
Sektörü: Diğer Sektörler » Oyun
Yetkili Kişi: Eda Ermiş
Adres: Büyükdere Cad. No: 129 Kat: 2 No: 607 Gayrettepe - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2153049
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Gelin Sizde Bayimiz Olun !!
TÜRKİYE GENELİNDE THE PLAY BARN OLARAK BAYİLİK VERİLECEKTİR.DETAYLI BİLGİ İÇİN: 0212 215 30 49 E - Posta : theplaybarnn@hotmail.com
The Play Barn firma bilgileri. The Play Barn adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda The Play Barn ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

The Play Barn firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.