Thin Spa Fitness

Şirket Hakkında
HIN; şehir hayatının bireylere yüklediği tüm zihinsel ve bedensel Yorgunluklardan uzaklaşabilecekleri, sporu ve zamanı kaliteli yaşayabilecekleri bir işletme anlayışıyla Beylikdüzü'nde hizmete açıldı. Bölgenin en büyük kapalı spor salonu olan THIN, 6500 m2 alanda pek çok spor çeşidi ve fiziki imkanı spor severlere tek çatıda sunuyor...

Profesyonel eğitmenleri, güler yüzlü çalışan kadrosu ve öncelikli üye memmuniyeti ilkesiyle THIN, spor salonu işletmeciliğinde saygın bir marka olma hedefine adım adım yaklaşıyor.
Thin Spa Fitness
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Thin Spa Fitness
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Cihan Çırak
Adres: Atatürk Mah. Özdemir Sk. Hera Club Residence (tüyap Fuar Alanı Yanı) Beylikdüzü İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8863486
Web Sitesi: www.thinspafitness.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Thin Spa Fitness firma bilgileri. Thin Spa Fitness adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Thin Spa Fitness ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Thin Spa Fitness firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.