Tıanjın Yukaı Scıence&technology Co.,ltd

Şirket Hakkında
Yukai Science&Technology Co., Ltd , Çinnin en büyük sanayi merkezlerinden Tianjin’de profesyonel danışmanlık hizmetine gerek duyan firmalara danışmanlık hizmeti vermek adına kurulmuştur. Türkçe, Çince ve Ingilizce dillerine hakim, Çin’in çesitli önemli şehirlerinde bulunan ofislemizde (Tianjin, Ningbo, Guangzhou) toplam 18 kişilik ekibimizle tüm Çin coğrafyasında, profesyonel hizmet vermekteyiz. İthalat yapmak isteyen müşterilerimizin Dış Ticaret Departmanlığını yapıyoruz. Sizin yurt dışında ithalat acentanız olarak her türlü ithalat işlemlerinizi yapabiliriz.

Dünyanın neresinde olursa olsun, talep ettiğiniz ürünü arar tarar, en uygun fiyatla, en kısa zamanda, adresinize teslim etmenin yolunu buluruz. İthalat mı yapmak istiyorsunuz? Bu işi bize bırakın, gözünüz arkada kalmasın.

Size de, Çinde destek vermekten mutluluk duyarız !

"Şansa bırakmayın.....Bize bırakın....."


Tıanjın Yukaı Scıence&technology
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tıanjın Yukaı Scıence&technology Co.,ltd
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: M.ESAT ALTINBAS
Adres: NO:95 DONGHEYAN STREET HEBEI DISTRICT,TIANJIN CITY . CHINA
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Çin (CHINA)
Telefon: (186) - 2228388
Web Sitesi: www.ithalatdanismanim.com , www.tjyukai.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tıanjın Yukaı Scıence&technology firma bilgileri. Tıanjın Yukaı Scıence&technology adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tıanjın Yukaı Scıence&technology ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tıanjın Yukaı Scıence&technology Co.,ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.