Ticaret Ofisi İthalat İhracat Danışmanlık Hiz.

Şirket Hakkında
Ticaret Ofisi ailesi olarak bir çok sektörde faaliyet gösteren ihracat yapan ve yapmak isteyen firmaların yurtdışı seyahatleri, yurtdışı fuar katılımları, e-ticaret sitelerine üyelikleri, eğitimleri, marka tescil ile kalite ve sistem belgelerinin alımı ve bu işlemlerin devlet teşvikleri kapsamında yer alması için hizmet vermekteyiz.



Bunun yanı sıra; üretici ve aracı firmalarımızın ürünlerini dış pazarlara açarak ihracat yapabilir hale getirmekle birlikte üretimlerinde kullandıkları hammadde, ara maddeler ve nihai ürünlerin yurtdışı satın alma sürecini yaparak ithalat işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca firmalarımızın ihracat ve ithalat işlemlerinde kullandığı ödeme yöntemlerini (akreditif, vesaik ve mal mukabili ödeme, BPO, açık hesap, kabul kredili vb.) firma – ülke riskine göre kontrol ederek, alış ve satış işlemlerinden doğacak ödeme ve tahsilatlarına en güvenilir şekilde karar vermelerine yardımcı olmaktayız.



Önce siz kazanın sloganı ile yola çıkarak ülkemiz ekonomisinin en çok ihtiyacı olan ihracat işlemlerinin daha da artması ve mevcut üretici firmalarımızın ihracata başlayarak pazar paylarını arttırması sağlanmaktadır. Bu doğrultuda; İhracat, ithalat, Transit Ticaret, Lojistik, Akreditif, Devlet Destekleri ve Teşviklerle ilgili her türlü türlü konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Ticaret Ofisi İthalat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ticaret Ofisi İthalat İhracat Danışmanlık Hiz.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Yasin Kayhan
Adres: Doğu Mah. Ihlamur Sok. No:27 D:9 , 34000 Pendik, İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3541040
Web Sitesi: http://ticaretofisi.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ticaret Ofisi İthalat firma bilgileri. Ticaret Ofisi İthalat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ticaret Ofisi İthalat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ticaret Ofisi İthalat İhracat Danışmanlık Hiz. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-01-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.