Ticaret Rehberi

Şirket Hakkında
Güvenlik insanlığın yaratılışından itibaren öncelikli konulardan olmuştur. Günümüzde ise eskiye nazaran daha ehemmiyetlidir.Yüksek teknoloji ürünü dinleme cihazları, gizli kameralar, güvenlik kameraları, elektrik şok aletleri gibi teknik teçhizatın yanında silahlı ve silahsız güvenlik ve koruma hizmetleri gibi güvenlik hizmetlerini sunan sayısız firma bulunmaktadır. SalesTurkey.Com Güvenlik hizmet ve ürünleri sağlayan bu firmalarla, bu hizmet ve ürünlere ihtiyaç duyan potansiyel müşterileri, iki tarafında maksimum faydayı elde edeceği şekilde bir araya getirmeye çalışmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ticaret Rehberi
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İhracat
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: Murat Unsal
Adres: Beyoglu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 2537067
Web Sitesi: www.salesturkey.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ticaret Rehberi firma bilgileri. Ticaret Rehberi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ticaret Rehberi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ticaret Rehberi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.