Timforklift

Şirket Hakkında
1997 yılında başlayan tecrübelerimiz ile forklift ve istifleme makinaları alanında satış, servis, bakım, yedek parça tedariği faaliyetlerinde bulunmaktayız. Sektördeki diğer firmalardan farklı bir çizgide olan Tim Forklift genç, eğitimli ve güçlü satış-servis ekibine sahiptir. Misyonumuz müşteri taleplerini tatmin edici, verimli ve güvenilir bir şekilde karşılamak, uzun vadeli sağlam dostluklar kurmaktır. Kendi içimizde ve müşterilerimizle doğru, hızlı ve sağlıklı iletişim kuran, değişime hazırlıklı yapımız ile bu konuda en ideal olanı yapacak şekilde organize olduğumuza inanıyor ve bu tecrübemizi sizlerle uzun yıllar paylaşmak istiyoruz.
Bu kapsamda Mitsubishi adını taşıyan her ürün gibi, yük taşıma ekipmanlarında da.. dünyanın en büyük kuruluşlarından biri olan Mitsubishi Forklift Trucks® ile yollarımızı birleştirerek, müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini daha yukarılara taşıdık.
Timforklift
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Timforklift
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Makina » Makina Bakım
Yetkili Kişi: Görkem Durmuş
Adres: Birmes Oto San Tic Aş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 3612051
Web Sitesi: https://timforklift.cok
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Timforklift firma bilgileri. Timforklift adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Timforklift ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Timforklift firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-08-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.