Tks Otomasyon

Şirket Hakkında
Firmamız TKS otomasyon 2008 yılında, KOCAELİ Gebze’de endüstriyel otomasyon konusunda faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Firmamızın kuruluşunun yakın bir tarihi olmasına karşın 14 yıldır sektör içerisinde aktif bir şekilde çalışmış personelinin, edindikleri deneyimleri ve bilgilerini sağladığı hizmetlere yansıtması, müşterilerine alternatif çözümler sunmaktadır.
Faaliyetlerinin önemli bir kısmını pano tasarım-montaj ve taahhüt hizmetleri oluşturmasının yanı sıra, sanayiye ve makine imalatçılarına yönelik otomasyon çözümleri de sunmaktadır. PLC ve SCADA yazılımları ile teknolojinin tüm detaylarını uygulamalarında kullanan TKS otomasyon, yeni bir firma olmasına karşın hizmet kalitesi ve güven veren duruşu ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir.
Tks Otomasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tks Otomasyon
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Güç Dağıtım Ekipmanları
Yetkili Kişi: ferhat AYDIN
Adres: Güzeller Mah. 914 Sk. No:40 A
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6436568
Web Sitesi: www.tksotomasyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tks Otomasyon firma bilgileri. Tks Otomasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tks Otomasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tks Otomasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.