Tmk Mühendislik Klima Ve İklimlendirme Sistemleri

Şirket Hakkında
2009 yılında İzmir'de kurulduk...
Rakiplerimizin oldukça çok, hatta sayısız olduğunu bilerek...
Bu kadar zorlu bir pazar içerisinde tutunabilmek ve faaliyet konumuz olan soğutma ve iklimlendirme sistemleri sektöründe güvenilen, takdir edilen bir firma olabilmek için çok kısa sürede çok büyük farklar yaratmalıydık...
Bu fark, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinde sadece en iyi markaları satmakla yaratılamazdı...
Rakibimiz olan diğer firmalar da en iyi markaları satabilirdi...
Satanlarıda var...
Bu fark, en ucuza biz yapıyoruz demekle de yaratılamazdı...
Rakiplerimizin içerisinde iş alabilmek için neredeyse üzerine para vermeye razı olanların bulunabildiği bir ortamda bizim "onlardan da ucuza yapabiliriz" diyerek hizmet vermemiz, kalitesiz ürünler satarak müşterilerimizi aldatmamızla, riske sokmamızla mümkün olabilirdi...
Çok ucuz, aynı işi görüyor denilerek satılan soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin daha sonra nasıl büyük riskler yarattığını, nasıl büyük kayıplara yol açtığını bilerek böyle birşeyi asla yapamazdık...
Hiç bir zaman da yapmadık...
Bizim başarmamız, sektörümüzde "güvenilen bir marka ve servis" olmamız için gerekli olan tek şey; müşterilerimizin ihtiyaçlarını büyük bir dikkatle dinlemek, bilgimizi kullanarak bu ihtiyaçların gerektirdiği en iyi çözümü yaratmak, bu çözüm için gerekli olan ekipmanları da "güvenilir soğutma ve iklimlendirme sistemleri" içerisinden seçmek ve mükemmel kalitedeki bir hizmetle montajını tamamlamak olmalıydı..
Oldu da..
Kurulduğumuz günden bu güne geçen üç yıla yakın bir zaman içerisinde; hizmet verdiğimiz kişi, kurum ve kuruluşların tamamını mutlu etmenin, onlar tarafından takdir edilmenin, tüm dostlarına tavsiye edilebilmenin, "güvenilir" bir soğutma ve iklimlendirme sistemleri firması olarak tanınabilmenin gururunu yaşıyoruz.
Tmk Mühendislik Klima
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tmk Mühendislik Klima Ve İklimlendirme Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Hizmet » Bakım Hizmetleri
Yetkili Kişi: Kutsal KAYA
Adres: 8229/2 sk. No:3 Odin İş Merkezi Çiğli/İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3860062
Web Sitesi: www.tmksogutma.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tmk Mühendislik Klima firma bilgileri. Tmk Mühendislik Klima adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tmk Mühendislik Klima ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tmk Mühendislik Klima Ve İklimlendirme Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.