Tmt Pazarlama İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
TMT, 1996 yılında, endüstriyel temizlik makine ve ekipmanları alanında, ithalat, distribütörlük ve satış sonrası, parça ve bakım/onarım hizmetleri vermek üzere ticari hayata başlamıştır.


Halen, Almanya menşeili SEBO, İtalya menşeili FİMAP, WİRBEL, TPA İMPEX , SANTOEMMA ve PULEX firmalarının distribütörlüğünü sürdürmektedir.


Firmamız 2006 yılından itibaren, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesindeki, 1500 m2 kapalı alanı olan fabrikada, bazı makinelerin imalatına başlanılmıştır. Halen devam eden imalat programında; kuru ve ıslak kuru vakumlar, soğuk ve sıcak/soğuk sulu yüksek basınçlı oto yıkama makineleri, oto kuaförlerinde kullanılan sıcak havalı kurutucular, köpüklü oto yıkama pompaları ve halı yıkama makineleri bulunmaktadır.


TMT, imalat ve ithalata dayalı makine/ekipman distribütörlüğünün yanında, Türkiye genelinde, kaliteli bir satış sonrası hizmeti sunmaktadır. Bu hizmeti destekleyen, güçlü bir yedek parça stoku bulundurmaktadır. Teknik servis olarak, TSE- HYB TS 12859 Hizmet Yeterlilik belgesi sahibidir. Ankara ve İstanbul’da kendi yetkili servisleriyle satış sonrası hizmeti verirken, Türkiye genelinde'de 40’ı TSE belgeli olmak üzere, 60 kadar teknik servisle sözleşmeli ve koordineli olarak çalışılmaktadır.Bu maksatla, TS 10079 Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi sahibidir. TMT Türkiye genelinde satışını yaptığı tüm makinelere, imalat hatalarına karşı, parça ve sarf malzemeleri için 2 yıl, bakım/onarım hizmeti olarak ta 10 yıl garanti vermektedir.
Tmt Pazarlama İç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tmt Pazarlama İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: FATİH KUTLUTAŞ
Adres: İSTOÇ 1. ADA NO:2 BAĞCILAR MAHMUTBEY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4442130
Web Sitesi: www.tmtpazarlama.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tmt Pazarlama İç firma bilgileri. Tmt Pazarlama İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tmt Pazarlama İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tmt Pazarlama İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.