Tno Teknoloji Ekolojik Havuz Sistemleri

Şirket Hakkında
TNO Teknoloji olarak ekolojik havuz sistemleri alanında faaliyet göstermekteyiz. Havuzların biyolojik ve fiziksel temizliğiyle ilgili , son teknoloji çözümler sunuyoruz.Tuzlu Su Dezenfeksiyon Sistemi ile pH düşürücü hariç kimyasal kullanımınız son bulacaktır. Havuzunuz her daim %100 sağlıklı ve ekolojik olacaktır. Zamandan ve işletme maliyetlerinden tasarruf sağlar. Havuzun keyfi size kalır.

TNO TEKNOLOJİ olarak İspanyol BSV Tuzlu Su Dezenfeksiyon Sistemlerinin Türkiye ana ithalatçısıyız. Ürünlerimiz Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı onaylıdır. Teknik Servis ve yedek parça hizmeti tarafımızdan verilmektedir. Sanayi Ticaret Bakanlığından onaylı ''Satış Sonrası Hizmet ve Garanti Belgesi'' ile çalışmaktayız.

Havuz dip temizliği ise artık çok kolay ve ekonomik. Ana ithalatçısı olduğumuz Smartpool Havuz Robotlarımız tüm tipteki havuzların dip temizliği için en iyi çözümü sunmaktadır.




Tno Teknoloji Ekolojik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tno Teknoloji Ekolojik Havuz Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Tesisat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Merve Başçivi Akkaya
Adres: Bağdat Cad. No:130/4
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3375501
Web Sitesi: www.tnoteknoloji.com ; www.havuzrobotu.net ; www.t
Ürünleri
Tuzlu Su Dezenfeksiyon Sistemi ile pH düşürücü hariç kimyasal kullanımınız son bulacaktır. Havuzunuz her daim %100 sağlıklı ve ekolojik olacaktır. Zam...
Havuz dip temizliği artık çok kolay ve ekonomik. Ana ithalatçısı olduğumuz Smartpool Havuz Robotlarımız tüm tipteki havuzların dip temizliği için en ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tno Teknoloji Ekolojik firma bilgileri. Tno Teknoloji Ekolojik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tno Teknoloji Ekolojik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tno Teknoloji Ekolojik Havuz Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.