Tnt İthalat İhracat Dış Ticaret Ltd.şti.

"guven kalite hizmet hepsi bizim isimiz"

Şirket Hakkında
• İş dünyasında müşteri memnuniyetinin en önemli kriterlerden biri olmasının yanı sıra global olarak artan rekabet, firmaların teknolojik gelişmeleri yakından takip etmelerini.kaçınılmaz hale getirmektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı kalite anlayışıyla çözüm ortağı olarak hareket eden TNT İTHALAT İHRACAT DIŞ TİCARET, bu ihtiyacı karşılamak amacıyla sistemli, kaliteli, disiplinli, dış kaynak kullanımına hakim çok geniş bir yelpazede hizmet vermektedir.
• Gelişme anlayışını benimsemiş nitelikli çalışanlarımızla, müşterilerimize değer veren, değişimlerine liderlik eden, kaliteli ticaret anlayışını paylaşıma sunan misyonu ve vizyonu olan bir şirkettir.
• Tüm sektörlerdeki gelişmeleri yakından takip eden ve bu gelişmeleri müşterileri için ürettiği çözüm ve stratejilerle ortaya koyan, kalite ve güvenden ödün vermeyen, çözüm ortakları ve müşterileri açısından tercih edilen sektöründe lider bir firmadır.
• Firmamız, günümüz kurumlarının hızla değişen ve dönüşen ithalat ihracat gereksinimlerini aynı hız ve esneklikle karşılayabilecek ticari bilgi birikimine sahip olmanın öneminin bilincinde, her geçen gün ticaret alanındaki iletişim ağını genişletmektedir.


Tnt İthalat İhracat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tnt İthalat İhracat Dış Ticaret Ltd.şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: EMRE ULUDAĞ
Adres: gevher neshibe mah.tekin sok. hukuk plaza 12/92 kocasinan/Kayseri
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 2228775
Web Sitesi: http://www.tntdisticaret.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tnt İthalat İhracat firma bilgileri. Tnt İthalat İhracat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tnt İthalat İhracat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tnt İthalat İhracat Dış Ticaret Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.