Tokat Nakliyat Ambarı

Şirket Hakkında
Turhal Nakliyat Ve Taşımacılık Hizmetleri

Tokat Ambarı , Evden Eve Nakliyat Ve Taşımacılık Alanında Şehir Içi Ve Şehirler Arası Nakliyat'ta Söz Sahibi Olan Firmamız Siz Değerli Müşterilerimize Kaliteli Profosyonel Ve Size Uygun Çözümlerle Ambar Nakliyat'ı , Evden Eve Nakliyat Ve Şehirlerarası Nakliyat Hizmet'lerinize Taliptir.
tokat nakliyat ambarı
Tokat Nakliyat Ambarı

Tokat İstanbul Ve İstanbul Tokat Arası (Tüm İlçeler Dahil) Ambar Nakliyesi , Tekstil Taşımacılığı, Koli Taşımacılığı, Ev Eşyası Ve Taşınması Yasak Olmayan Her Türlü Yüklerinizin Nakliyesini Yapmaktayız.
Tam Yüklerinizde Açık Veya Kapalı Kasa Kamyon, Tır Yada İhtiyacınıza Göre Araç Temin Etmekteyiz.

Tekstil Taşıma Araçlarımız Tekstil Taşımasına Uygun Kapalı Kasa Ve Ştangalı'dır. Tüm Araçlarımızın Yüklenmeden Önce Temizliği Ve Dezenfektesi Yapılmaktadır.
Çalışma Şeklimiz
Her Gün Tokat'tan İstanbul'a Ve İstanbul'dan Tokat'ta Karşılıklı Araç Seferlerimiz Vardır. İstanbul Giyimkent'te Bulunan Depomuz'da İstanbul'un Tüm Semtlerindeki Parça, Eşya Yada Tam Yükleriniz Toplanıp Aynı Gün Çıkarttığımız Aracımız Bir Sonraki Gün Tokat/Turhalda Bulunan Ambar Depomuza Teslim Edilmektedir.
Aynı Gün Dağıtım Ekiplerimiz Yüklerinizi Adresinize Teslim Etmektedir. Aynı Şekilde Tokat, Amasya, Yozgat Ve Sivas'tan (Tüm Bu İllerin İlçeleri Dahil) Ambar Yükleriniz Alınıp Bir Sonraki Gün İstanbul Ambar Depomuza Teslim Edilip Dağıtım Ekiplerimiz Tarafından Adresinize Teslim Edilmektedir.
Tüm Yükleriniz Aksa Sigorta Tarafından Sigortalı Olarak Taşınmaktadır.
Ayrıca İstanbul'dan Tokat, Amasya, Çorum, Yozgat, Ve Sivas'a (Bu İllerin Tüm İlçeleri Dahil)Tekstil Taşımacılığı Evden Eve Nakliyat Ve Koli Taşımacılığı Hizmetimiz Vardır.
Resmi Web Sitemiz: www.turhalnakliyat.com.tr
Tokat Nakliyat Ambarı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tokat Nakliyat Ambarı
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Depo
Yetkili Kişi: Nurettin Kalın
Adres: Ticaret Cad No 151 Esenler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 9093460
Web Sitesi: http://www.turhalnakliyat.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tokat Nakliyat Ambarı firma bilgileri. Tokat Nakliyat Ambarı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tokat Nakliyat Ambarı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tokat Nakliyat Ambarı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-03-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.