Tokmak Dış Ticaret

Şirket Hakkında
Tokmak Dış Ticaret Türkiyenin uluslararası iş yardım merkezidir. 2007 yılında kurulan Tokmak Dış Ticaret, Türk firmalarına teknik yardım ve ticaret danışmanlığı, ithalat ve ihracat rehberliği, uluslararası kredi raporları, atölye çalışmaları, ticaret fuarları, ve diğer birçok faydalı hizmet sağlamaktadır. Aynı hizmetleri Türkiye ile çalışmak isteyen yabancı firmalara da sağlamaktadır.

Tokmak Dış Ticaret Türk KOBİ lerine kendilerini dünyaya tanıtma fırsatını vermektedir. Yüksek yetenekteli profesyonel takımıyla, Tokmak Dış Ticaret dış ticaret konusunda Türkiyenin önde giden firmalarındandır.

Türk ekonomisine, malların ve hizmetlerin uluslararası ticareti ve bunlarla ilgili aktivitelerle katkıda bulunmak Tokmak Dış Ticaretin misyonudur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tokmak Dış Ticaret
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Canberk Tokmak
Adres: Cengiz Topel Mah. Kocasinan Bulvarı Kocasinan
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 2453479
Web Sitesi: www.tokmaktrade.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tokmak Dış Ticaret firma bilgileri. Tokmak Dış Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tokmak Dış Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tokmak Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.