Tolga Plastik

Şirket Hakkında
1977 yılında makina ve yedek parçaları ile üretime başlayan firmamız, 1990 yılında TOLGA PLASTİK adını alarak plastik ambalaj üretimiyle faaliyetlerine devam etmektedir. Makina ve yedek parça üretiminin getirmiş olduğu teknik bilgi ve beceriyi plastik sektörüne aktaran firmamız, sektörde kısa sürede önemli bir mesafe katetmiştir.
Firmamız, 50 ml.'den 5000 ml.'ye kadar HDPE, LDPE, PP hammaddelerinden imal çeşitli ölçü ve dizaynlarda plastik şişe, plastik kavanoz, plastik bidon ve bu ürünlere ait kapak, tapa ve diğer aksesuarların üretimini yapmaktadır.

Sektörde en geniş ürün yelpazesine sahip firmalardan biri olan TOLGA PLASTİK, ürün çeşidine müşterilerinden gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda sürekli olarak modern dizayn ve yüksek kalitede ürünler eklemektedir.
Tolga Plastik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız, 50 ml.'den 5000 ml.'ye kadar HDPE, LDPE, PP hammaddelerinden imal çeşitli ölçü ve dizaynlarda platik şişe, plastik kavanoz, plastik bidon ve bu ürünlere ait kapak, tıpa ve diğer aksesuarların üretimini yapmaktadır.
100 den fazla şişe, kavanoz, bidon, kapak ve dğer aksesuar çeşidi ile Türkiye nin en kapsamlı ürün portföylerinden birine sahip olan tolga plastik çok geniş bir sektör grubuna hitap etmektedir.
Bu sektörler arasında;
*Tarım ilaçları
*Hayvansal ilaçlar
*Deri kimyasalları
*Petrokimya
*Endüstriyel kimyasallar
*Yapı kimyasalları
*Otomotiv kimyasalları
*Bitki vitaminleri
*Kozmetik
*Temizlik
*Gıda
*İlaç
yer almaktadır. Farklı ölçüler, farklı şekiller ve modern dizaynlar ile ürün çeşidini sürekli olarak geliştirmekte olan firmamız, bunun sonucunda her geçen gün hizmet verdiği sektörlerin sayısını arttırmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Tolga Plastik
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: Tolga Özbatır
Adres: Ramazanoğlu mah.Zengin cad. no :33 Şeyhli Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3771119
Web Sitesi: www.tolgaplastik.com
Ürünleri
Çeşitli dizayn ve ölçülerde plastik kapaklar
1 lt den 5 lt ye çeşitli dizayn ve renkte plastik bidonlar
200 ml den 3 lt ye çeşitli dizayn ve renkte plastik kavanozlar
50 ml den 3 lt ye kadar çeşitli dizayn ve renkte plastik şişeler
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tolga Plastik firma bilgileri. Tolga Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tolga Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tolga Plastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.