Tombaksan Isı San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Firmamız 1997 yılında AKABE MÜHENDİSLİK TİC.LTD.ŞTİ. ünvanı ile kurulmuş olup Şaşmaz Sanayi Sitesinde faaliyete başlamıştır. 2003 yılından itibaren İvedik Organize Sanayi Bölgesinde, 2007 yılından günümüze Sarayköy Keresteciler Sitesinde TOMBAKSAN ISI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. ünvanı altında halen faaliyetlerine devam etmektedir. 950 m2 alana sahip olan firmamız CNC takım tezgahlarıyla hızlı ve kaliteli üretimiyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Ayrıca firmamız TS EN 1092-1 standart belgesine sahip olup her türlü çelik flanş, Pe boru flanşları, çelik alt yapı ek parçaları ve bilumum spesifik parça ihtiyaçlarını gelen talepler doğrultusunda değerlendirip müşterilerine her konuda yardımcı olmayı misyon edinmiştir.


Flanş ve alt yapı malzemeleri konusunda 16 yılı aşkın tecrübe ve bilgi birikimiyle sektöründe artı değer yaratan bir kuruluş olma ve sektör içerisinde müşterilerimizden gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için kaliteyi ve fiyatı ön plana çıkarmış uygun fiyatlar sunması, düzenli ve zamanında ürün teslimi ile kendisine haklı bir yer edinmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tombaksan Isı San.tic.ltd.şti
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Makina » Buhar Kazanı
Yetkili Kişi: Ali İhsan Tombak
Adres: Sarayköy Modern Keresteciler Sanayi Sitesi 12.sokak No:25 Kazan Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 8151112
Web Sitesi: www.tombaksan.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tombaksan Isı San.tic.ltd.şti firma bilgileri. Tombaksan Isı San.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tombaksan Isı San.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tombaksan Isı San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.