Toplusmsgonder.com

Şirket Hakkında
toplusmsgonder.com ülke çapında toplu mesaj ve toplu sms programı sunan, BTKdan lisanslı bir LTD. iletişim şirketidir.Sistemlerimiz üzerinden firma adıyla sms gönderme işlemleri internet üzerinden kolayca yapılabilmektedir ve detaylı raporlar alınabilmektedir.Binlerce kişiye sms göndermek sadece birkaç dakika alabilecek kadar kolaydır. Internetten sms yollama sistemleinin dışında ise gsm cihazları ile çalışan masaüstü yazılımı kullanarak da sim kart iletişimi ile sms gönderme imkanı sunan programlar geliştirilmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
toplusmsgonder.com ülke çapında toplu mesaj ve toplu sms programı sunan, BTKdan lisanslı bir iletişim şirketidir.Sistemlerimiz üzerinden firma adıyla sms gönderme işlemleri internet üzerinden kolayca yapılabilmektedir ve detaylı raporlar alınabilmektedir.Binlerce kişiye sms göndermek sadece birkaç dakika alabilecek kadar kolaydır.
Internetten sms yollama sistemleinin dışında ise gsm cihazları ile çalışan masaüstü yazılımı kullanarak da sim kart iletişimi ile sms gönderme imkanı sunan programlar geliştirilmiştir.
İletişim Bilgileri
Firma: Toplusmsgonder.com
Sektörü: Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Cep Telefonu
Yetkili Kişi: Hakan Çağlar
Adres: ipek cad kardeşler sok 13-9 Ulus
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3101291
Web Sitesi: http://www.toplusmsgonder.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Toplusmsgonder.com firma bilgileri. Toplusmsgonder.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Toplusmsgonder.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Toplusmsgonder.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.