Toro Makina San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Forklift ve İstif ekipmanları konusunda uzman olan Toro Makina, ihtiyaçlarınız doğrultusunda makina mühendisi kökenli danışman kadrosunun sunduğu en uygun marka ve kapasitedeki Forklift ve İstif Ekipmanlarının Kiralama ve alternatif çözüm seçenekleriyle en verimli iş partnerinizdir. Kiralama ihtiyaçlarınızla beraber Yeni ve İkinci El Makina Satışı, Servis ve Yedek Parça hizmetleri ile ataşman temini konusunda da çözümler Toro Makina tarafından sunulmaktadır.

Bir ENKA grup şirketi olan Metra Akdeniz Dış Ticaret A.Ş’nin Türkiye Temsilcisi olduğu Tailift Forkliftleri’nin İstanbul Anadolu Yakası Bayii olan Toro Makina bu forkliftler için Satış, Servis, İkinci El ve Yedek Parça hizmetlerini sunmaktadır.
Toro Makina San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Toro Makina San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: Barış Öztürk
Adres: Ferhatpaşa Mahallesi 34. Sk. No: 36/A Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6600260
Web Sitesi: www.toromakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Toro Makina San. firma bilgileri. Toro Makina San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Toro Makina San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Toro Makina San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.