Torun Çelik Kapı

Şirket Hakkında
Firmamız 1995 yılında Torun Dekorasyon olarak İstanbul Bahçelievler de kurulmuştur. Ardında ekonomik seri statik boyalı çelik kapılar, ahşap kaplamalı lüks kapılar ve apartman dış kapısı üretimine başlamıştır.
Torun tescilli markasına sahip firmamız çelik kapı üretimini sosyal bir sorumluluk olarak algılamakta ve sürekli daha güvenli çelik kapılar üretmeyi amaçlamaktadır.
Torun Çelik Kapı dünya standartlarındaki üretim teknolojisi ve tecrübeli teknik personel ile çalışmalarını sürdürmektedir. Ürettiği çelik kapılarda müşteriye özel ölçüler kullanmaktadır. Ekonomik-Estetik-Güvenlik kavramlarını ciddiye alarak üretim yapmakta ve güvenli olduğu kadar her bütçeye de uygun çelik kapı sistemleri tasarlamaktadır.
Torun Çelik Kapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Torun Çelik Kapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
Yetkili Kişi: Ercan Turan
Adres: ikitelli keresteciler sanayi sitesi 15.blok no:8 ikitelli/başakşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4423331
Web Sitesi: www.çelikkapi.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Torun Çelik Kapı firma bilgileri. Torun Çelik Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Torun Çelik Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Torun Çelik Kapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.