Tosun Emlak İnşaat

Şirket Hakkında
TOSUN EMLAK İNŞAAT

YAŞAM BİÇİMİ SUNUYORUZ ...

Beykoz, Turkiye nin en dinamik emlak piyasalarindan birisidir. Beykoz da ev, arsa veya villa araştırması yapiyorsanız en iyisi Beykoz emlak sektöründe uzmanlaşmış bir isimle çalışmaktır. Bütün Beykoz civarı Polenezköy, Cumhuriyet Köy, İshaklı, Hüseyinli, Sırapınar, Koçullu, Bozhane, Riva, Mahmut Şevket Paşa, Ömerli, Reşadiye, Alemdağ, Ağva, Şile, dahil olmak üzere villa daire ve arazi konusunda ihtisas sahibi bir firmayız.

Eğer villa ve ve daireden ziyade yatirim amacli emlak alişverişi düşünüyorsanız, bunu en etkili şekilde firmamız aracılığı ile yapabilirsiniz.

Amacımız Beykoz ve İstanbul emlak piyasası hakkında sizleri bilgi sahibi yapmaktır.Hayalini kurdugunuz ev veya villa konusunda yardima ihtiyaciniz mı var ?
Bize ne aradiginizi soyleyin, biz butun kaynaklarımızı kullanarak, ilgilenebileceğiniz daire veya villa nin fotoğrafları ile birlikte, çevresi ile ilgili detaylı bilgileri de toparlayıp
size uygun bir rapor halinde sunalım.

Arsanızı veya villanızı satmayı mı duşünüyorsunuz?. Sizin beklentilerinizi öğrendikten sonra satışa kadar her aşamada size rehberlik hizmeti sunalım.

Siz bizim icin degerlisiniz, sizinle iş yapmaktan memnuniyet duyarız. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalismaktayız. Herhangi bir sorunuz veya projelerimizle ilgili bir bilgi almak isterseniz lutfen bizimle e posta yolu
(tosunemlak@msn.com Ya da tosunresul@msn.com ) adresinde
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tosun Emlak İnşaat
Sektörü: İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Resul TOSUN
Adres: bozhane yolu ishaklı köyü Beykoz
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4346232
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tosun Emlak İnşaat firma bilgileri. Tosun Emlak İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tosun Emlak İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tosun Emlak İnşaat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.