Tözmermakina Araç Yıkama Makinaları

Şirket Hakkında
Firmamız yapmış olduğu köklü yatırımlar ile üretim kapasitesini geçen yıllara nazaran daha da arttırarak yıllık 150 ile 180 adet çeşitli tiplerde makine olarak belirlemiştir. otomatik araç yıkama makinalarında verdiğimizgüvenle işimzi yürümekteyiz. basaınçlı oto yıkama ve otomaitk araç yıkama makinaları üretimi esas alınaraktan firmamızı geliştiririz .otomatik araç yıkama makinaları ve basınçlı oto yıkama ürtimi ile gelişimizi sürdürmekteyiz siz müşterilerimize otomatik araç yıkama makinaları ve basınçlı oto yıkama makinalarında güvenle çalışmaktayız
Tözmermakina Araç Yıkama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tözmermakina Araç Yıkama Makinaları
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: özcan kiraz
Adres: Ağaç İşleri Sanayi Sitesi, Saim Çıkrıkçı Cad. NO:118
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2576417
Web Sitesi: http://www.tozmermakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tözmermakina Araç Yıkama firma bilgileri. Tözmermakina Araç Yıkama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tözmermakina Araç Yıkama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tözmermakina Araç Yıkama Makinaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.