Tr Power Jeneratör

Şirket Hakkında
TR POWER JENERATOR, kuruldugu yıllardan bu yana her zaman doğru, dürüst, ahlaklı çalışma politikasını benimsemiş, müşteri memnuniyetine her daim önem vermiştir. Üretimini yaptığı 13 kva– 1100 kva jeneratörlerinin kalite standartlarını sağlamış ve büyük adımlar ile sektörde öncü olmayı başarmıştır. TR Power jeneratörün iddaası her daim en kaliteli jeneratörleri müşterilerine en uygun fiyata sunmaktır. TR POWER Jeneratör size güç verir.
Dizel jeneratör üretim imalat ve satışını yapan firmamız ülkemizin her bölgesinde oldukça yoğun bir ilgi ile talep görmektedir. Her ilde yerleşik servisi ile TR POWER JENERATÖR size 7 – 24 kesintisiz enerji sağlar.
Tr Power Jeneratör
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tr Power Jeneratör
Sektörü: Enerji » Jeneratör
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Alternatör
Yetkili Kişi: DAVUT SERHAN TASKIN
Adres: ORTA MAHALLE AKDENİZ CADDESİ EKŞİOĞLU ERDEM SANAYİ SİTESİ F BLOK / 5-6-7-8 ORHANLI TUZLA/ İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3040078
Web Sitesi: http://www.trpowerjenerator.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tr Power Jeneratör firma bilgileri. Tr Power Jeneratör adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tr Power Jeneratör ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tr Power Jeneratör firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.