Tr Uçak Bileti

Şirket Hakkında
TÜRSAB ve IATA üyesi olan truçakbileti yurt içi ve yurt dışı uçak bilet satışlarında öncü seyahat acentaları arasında yer almaktadır. Türkiye’nin
dört bir yanında geniş hizmet ağı ve 6 satış ofisi ile Ankara, İstanbul, Rize, İzmir, Adana ve Hopa’da faaliyetlerini sürdürmektedir. Galileo sertifikasına sahip tecrübeli ekibi ve kurumsal yapısıyla
müşterilerine ekonomik ve hızlı çözümler sunarak, yurt içi ve yurt dışı uçak bilet satışlarında dinamik ve güvenilir hizmet prensibiyle saygın ve geniş bir müşteri portföyüne sahip olmayı başarmıştır.
Tr Uçak Bileti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tr Uçak Bileti
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: edfa turizm
Adres: cumhuriyet cad.başoğlu işhanı 93/1
Şehir: Rize
Ülke: Türkiye
Telefon: (000) - 4442302
Web Sitesi: www.trucakbileti.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tr Uçak Bileti firma bilgileri. Tr Uçak Bileti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tr Uçak Bileti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tr Uçak Bileti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.