Trabzon Uzungöl Suren Su

Şirket Hakkında
UZUNGÖL
SURENSU


Suren Su 2100m irtifada Trabzon ili çaykara ilçesi Taşkıran beldesi suren kayalıklarından çıkan 15lt/sn kapasiteli granit kaya suyudur.6 kmlik , 140 ve 75 mm çapındaki 2 adet polietilen boru ile fabrika alanına getirilmektedir.
Suren su insan sağlığı için en değerli ve gerekli miktarlardaki minerallere ve kimyasal analiz sonuçlarına sahiptir.Bu yapısıyla Ülke insanımız ve dünya insanları için hayati bir öneme sahiptir.
Sodyumdan düşük diyetiyle kalp ve damar hastalıarına yol acmaz. Yüksek tansıyonu önleyici bir rol oynar. 3.7 sertlik değeri ve 7.65 phsı ile hem damaklarda unutulmaz bir tat bırakan lezzete sahiptir hem de insan sağlığı için besleyici özelliği tamamen sağlamktadır......


TESİSİMİZ:

Trabzon un Uzungöl yöresindeki 2100 m yükseklikteki mineral değerleri ve içim hoşluğu bakımından benzersiz suyumuzun kaynağının etrafında hiçbir sanayi bölgesi ve yerleşim alanı bulunmaktadır.suren bölgesinden çıkan doğal kaynak suyumuz 6 km lik iki adet (140 mm ve 75 mm çapında ) polietilen borularla taşkıran beldesindeki fabrikamıza getirilmiştir.....



ANALİZ SONUÇLARI



ALÜMİNYUM (ug/L) ---------------------------3, 7
KLÖRÜR (mg/L) ---------------------------0, 4
İLETKENLİK(20 Cde us/cm) --------------------------75, 2
PH ---
Trabzon Uzungöl Suren
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Trabzon Uzungöl Suren Su
Sektörü: Gıda / Tarım » Su Bayisi
Yetkili Kişi: MUSTAFA AKYILDIZ
Adres: MEHMET YAVUZ CAD. NO:54/A BEYKOZ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3237010
Web Sitesi: www.surensu.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Suren Su İstanbul Genelinde Bayilik
istanbul genelinde bayilikler verilicektir
Trabzon Uzungöl Suren firma bilgileri. Trabzon Uzungöl Suren adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Trabzon Uzungöl Suren ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Trabzon Uzungöl Suren Su firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.