Trabzonda Kum Çakıl ( Maçkataş Madencilik )

Şirket Hakkında
Altıntaş şirketler grubunun ilk kolu olan Altıntaş İnşaat yılardır siz
değerli müşterilerimize *Duvar Taşı, Dolgu Taşı, Tahkimat Taşı, alanında kalite ve güvenden ödün vermeden hizmet vermektedir.
Altıntaş şirketler grubu bir çok ürünü tek bir şirket altında değil farklı şirketler altında dağıtarak her ürünün iyisi, kalitelisi ve en yeni ürünler elde etmeyi amaçlamıştır.
Kum, agrega, çakılentegre tesisi ürünlerinde Maçka Taş Mademcilik adı altında sizlere sunmaktadır.Herşeyden önce hedefimiz iyiye değil hep bir adım ötesi olan
en iyiye ulaşmaktır. Hep bir adım öncesini hayal ederek yoluna devam eden Altıntaş Şirketler Grubu hayal ettiklerini geçeğe çevirme
yolunca Sistaş Beton kolunu kurarak herkese göstermiş bulunmaktadır. Sürekli gelişen dünyamızda sürekli ilerleyen Altıntaşlar bu zamanda yeni fabrika kolları ile bir çok kişiye iş sahası
sağlamaktadır. Düşüncesi sadece kazanmak olmayan Altıntaşlar bir çok kişiye olanağı sağlayarak bu düşüncesini düşüncesini kanıtlamış olmuştur.
Trabzonda Kum Çakıl
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Trabzonda Kum Çakıl ( Maçkataş Madencilik )
Sektörü: Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı
Yetkili Kişi: Murat ALTINTAŞ
Adres: Büyük Sanayi Girişi Belediye İŞ Merkezi Kat:1 No:23 Değirmendere TRABZON
Şehir: Trabzon
Ülke: Türkiye
Telefon: (462) - 3250256
Web Sitesi: http://www.trabzondakumcakil.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Trabzonda Kum Çakıl firma bilgileri. Trabzonda Kum Çakıl adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Trabzonda Kum Çakıl ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Trabzonda Kum Çakıl ( Maçkataş Madencilik ) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.