Tradeist Dış Tic.broker Hizmetleri

Şirket Hakkında
Tradeist olarak dış ticaret brokerlik hizmeti vermekteyiz.Kurumlarınızın uluslararası tanıtımını yaparak, ürünlerinizi dış pazarlara sunmanıza yardımcı oluyoruz.
Tradeist , ulusal ve uluslararası platformda hizmet veren dış ticaret brokerlik organizasyonudur.Ticaret yaşamına global pencereden bakmak isteyen , kendi altyapısı bunun için yeterli olmayan ancak uluslararası pazarda “ben de varım” diyen kişi ve kuruluşlara hizmet vermektedir.
Tradeist , zaman ve maliyet avantajı yaratarak sizlere optimum çözüm önerileri sunmaktadır.
Tradeist , Türkiye’de faaliyet gösteren kuruluşlara dış pazarlara açılmalarında yardımcı olmanın yanısıra , ithalat yapmak isteyen firmalara da bu konuda hizmet vermektedir.
*Aradığınız ürünü üstün kalite ve hizmet şartıyla tarafınıza ulaştırabilir, INCOTERMS 2000 şartlarına göre en uygun maliyet avantajıyla fiyatlandırabiliriz.***

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yaş Meyve ve Sebzeler
Organik Tarım Ürünleri
Kurutulmuş Organik Meyve ve Sebzaeler
Kurutulmuş Konvansiyonel Meyve ve Sebzeler
Organik ve Konvansiyonel Salamuralar
Bitkisel Yağlar(ayçiçek, soya, mısır, zeytintağı)
Zeytin
Buğday
Un
Kuru Fasulye
Nohut
İletişim Bilgileri
Firma: Tradeist Dış Tic.broker Hizmetleri
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İhracat
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: Taylan Tuncer
Adres: Buyukdere Caddesi No:185 Kanyon Ofis Binasi Kat:6 34394 Levent-Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3197740
Faks: (212) - 3197600
Web Sitesi: http://www.tradeist.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Hertürlü Çocuk Giyim Stok Ürünleriniz Degerlendirilir.acil
Yurtdisinda bulunan bir musterimiz icin cok acil stok mallarina ihtiyacimiz vardir. Ceşit ve adet önemli değildir.Elinizde bulunan stok ürünlerin bi...
Çok Uygun Fiyata Markalı Parfümler
Birçok markanın orijinale yakin kalitede parfümleri çok uygun fiyata sağlanır. Toptan ve perakende satışlarımız mevcuttur.
Tradeist Dış Tic.broker firma bilgileri. Tradeist Dış Tic.broker adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tradeist Dış Tic.broker ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tradeist Dış Tic.broker Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.