Trakya Güvenlik Ve Kontrol Sistemleri Ltd.şti.

"CCTV KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMLERİ ÖZEL ALARM SİS"

Şirket Hakkında
Trakya Güvenlik, 2007 yılında 3 genç girişimci tarafından, güvenlik alanında Türkiye’nin en iyi hizmeti veren şirketi olma hedefiyle kurulmuştur. Bugün, aktif olarak kullanılan pek çok sistemi ve gerçekleştirdiği birçok büyük projesi ve % 100 müşteri memnuniyeti ile Türkiye’nin en çok güvenilen ve en çok tercih edilen lider güvenlik firması olmuştur.Özel eğitimli insan kaynağı, Türkiye’nin birçok ilindeki teknik servis yapılanması, sektörünün en büyük, en profesyonel ve en kurumsal firması olma özelliğini korumaktadır. İlklerin Yaratıcısı Trakya Güvenlik, hayata geçirdiği “ Alarm Hizmet Aboneliği” sistemi ile sektöründe bir mucizeyi gerçekleştirmiştir. rakya Güvenlik"in geliştirdiği bu abonelik sistemi ile, isteyen herkesin ön yatırım maliyetine girmeden, “Ayda sadece 20 Dolar”a mekanına özgü alarm sistemi donanımı ile evini ve iş yerini güvenlik altına alabilme imkanı sağlanmıştır. Trakya Güvenlik, verdiği hizmetler ve geliştirdiği stratejiler ile sektörüne yön vermeye devam etmektedir. Trakya Güvenlik, teknolojik altyapısı, güvenlik sektöründeki benzersiz deneyimi ve profesyonel kadrosuyla bugün ve gelecekte müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Trakya Güvenlik Sistem: Orta ve büyük ölçekli kamu kurum ve özel kuruluşlara, entegre güvenlik sistemleri kuran bölümüdür. Kurum ve kuruluşlara, kapalı devre kamera sistemleri, dijital kayıt sistemleri, kartlı geçiş sistemleri, yangın sistemleri gibi entegre güvenlik çözümleri sunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Trakya Güvenlik Sistem: Orta ve büyük ölçekli kamu kurum ve özel kuruluşlara, entegre güvenlik sistemleri kuran bölümüdür. Kurum ve kuruluşlara, kapalı devre kamera sistemleri, dijital kayıt sistemleri, kartlı geçiş sistemleri, yangın sistemleri gibi entegre güvenlik çözümleri sunmaktadır...
cctv , Kamera , Lens , Alarm , Turnike , Dedektör , Kart , Malzeme , Personel , Bekçi , Güvenlik , Security , Hırsız , Otopark , Parmaizi , Bariyer , access , Tuzak , Teknik , Kablo , bnc , Lens , ır , Gece , görüş , Dvr , Dom , Panel , Switch , Xray ,
İletişim Bilgileri
Firma: Trakya Güvenlik Ve Kontrol Sistemleri Ltd.şti.
Sektörü: Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
Yetkili Kişi: İLHAN SÜMER
Adres: Güven mah. Taşlık Sok. no:23/2 Merter
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6439625
Faks: (282) - 7986275
Web Sitesi: http://www.trakyaguvenlik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Trakya Güvenlik Ve firma bilgileri. Trakya Güvenlik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Trakya Güvenlik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Trakya Güvenlik Ve Kontrol Sistemleri Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-04-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.