Tralles Yapı

"Güneş Artık Bu Cepheden Doğuyor..."

Şirket Hakkında
Şirketimiz 2005 Yılında, Tralles Yapı Sistemleri Otomasyon İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti. adı altında yenilikçi, farklı ve belirlediği hedefler doğrultusunda, Aydın bölgesinde kurulmuştur. Alüminyum cephe sistemleri, kapı ve pencere sistemleri, cam cephe ve kompozit levha kaplaması ve bu çerçevede geniş ürün ve hizmet yelpazesiyle müşterilerine hizmet vermekte olup, bu kısa süreçte geçmişten gelen deneyimli kadrosu sayesinde ülkemiz çapında geniş bir müşteri portföyüne başarıyla ulaşmış ve çalışmalarına son sürat devam etmektedir.

Kurulumundan bu yana geldiği noktada şirketimiz, hedeflerinden şaşmamış, uygulamalarını başarıyla gerçekleştirmiş ve müşteri odaklı çalışma anlayışını hedef tutmuştur. Gelişen dünyamızın yenilenen yapısına karşı duyarlı olmuş, kendini bu doğrultuda sürekli güncelleyen, uzman kadrosu ve işçiliğiyle, gerek çalışanları gerekse yönetici kadrosuyla her geçen gün yeni başarılara imza atmaya devam etmektedir.

Firmamız vizyonu doğrultusunda, müşteri ve çalışan memnuniyetini ilk sırada tutan, sektördeki yenilikleri yakından izleyen, uygulayan ve sektöre katkıda bulunan bir firma olma yolunda ilerlemektedir.
Tralles Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız, Cam ve Alüminyum Cephe sistemleri, Alüminyum Doğrama, Dış Cephe Granit, Doğal Mermer Uygulamaları, İç kısım Uygulamalarda Fotosel kapılar, Zemin Döşeme, Kompakt Laminant, Krinkıl, Kolon Kaplama, Alüminyum Asma Tavan, Otomatik Kepenk, Alüminyum Paslanmaz korkuluklar ve Cam Korkuluklar, Metal Konstrüksiyon Uygulamaları, Markiz Uygulamaları ve bu uygulamalara eş değer işlerde sizlerle çalışmaktan gurur duyarız.

İyi çalışmalar diliyoruz ve Sizlerle çalışma fırsatı için görüşme taleplerinizi bekliyoruz.

Saygılarımızla,

TRALLES YAPI
İletişim Bilgileri
Firma: Tralles Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Giydirme
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı
Yetkili Kişi: Caner Çınar
Adres: Zeybek Mah. Zeybek Blv. No:15
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (256) - 2192582
Web Sitesi: http://www.trallesyapi.com
Ürünleri
Planer cephe sistemleri Silikon cephe sistemleri Kompozit cephe kaplama Transparan cephe sistemleri Klasik kapaklı cephe sistemleri Kış Bahçesi ...
İlan Talep ve Teklifleri
Tralles Yapı Sistemleri Otomasyon İnş. Tic. San. Ltd. Şti
Firmamız, Cam ve Alüminyum Cephe sistemleri, Alüminyum Doğrama, Dış Cephe Granit, Doğal Mermer Uygulamaları, İç kısım Uygulamalarda Fotosel kapı...
Tralles Yapı firma bilgileri. Tralles Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tralles Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tralles Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.