Translate-in-istanbul

Şirket Hakkında
Yazılı Tercüme
Translate-In-Istanbul dünyanın tüm resmi dillerinden Türkçeye ve Türkçeden diğer dillere hizmet vermenin yanında çapraz yabancı dillerde de çok geniş bir uzmanlığa sahiptir. Translate-In-Istanbul tüm ihtiyaçlarınıza en kısa sürede cevap verir.

Proofreading (Düzeltme)
Tüm dillerde ve her alanda tercüme edilmiş belgeler, uzman tercümanlarımızca kontrol edilir.

Masaüstü yayıncılık
Tercüme edilmiş belgenizi orijinal formatında size geri veriyoruz.

Web tasarım
Programcılarımız ve web tasarımcılarımız istediğiniz şekilde web sitesini hedef dilinizde yeniden oluşturabilmek için hizmetinizdedir.

Yazılım Yerelleştirme
Hedef dilinizde işlevsellik ve uyumluluk sağlamak için uzman programcılardan yararlanıyoruz.

Hızlı Tercüme
Tüm son dakika tercümelerinizi acil tercüme bedeli olmaksızın yerine getirmek için uygun altyapıya ve kurum içi kaynaklara sahibiz.

Tasdikli Tercüme
Pasaport, Sabıka kaydı, Doğum belgesi, Evlilik belgesi, Boşanma sertifikası, Faaliyet belgesi, Ticaret sicil gazetesi, Nüfus cüzdanı, Transkript, Diploma, Ehliyet veya hukuki içeriğe sahip belgeleri istediğiniz dile yeminli tercüman tarafından çevrilip, gerekli görüldüğü takdirde noter tasdik ve apostil tasdik işlemleri tarafımızca yapılabilmektedir. Bir belgenin yeminli çevirmen tarafından tercüme edilmesi çeviri fiyatını etkilemeyecektir ancak noter tasdik gereken belgeleriniz noter tarafından belirlenen ücret kadardır, apostil tasdik için ise bir fiyat talep edilmemektedir. Noter tasdikli çeviri için belgenizin aslı ile noter onaylı çeviri yapılabilmektedir
Translate-in-istanbul
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Translate-in-istanbul
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: Semra Ulu
Adres: İnkılap Mah. Küçüksu Cad. Akçakoca Sok. Akkom Office Park Kat:10 Ümraniye-İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 2503283
Web Sitesi: http://www.translate-in-istanbul.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Translate-in-istanbul firma bilgileri. Translate-in-istanbul adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Translate-in-istanbul ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Translate-in-istanbul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.