Trcekim

"Tanıtım Filmi Olmayan Kalmasın"

Şirket Hakkında
Trcekim, İstanbul ili nato cad no 28-2 seyrantepe 4 levent adresinde bulunmaktadır. Firma Basın / Yayın / Matbaacılık » Film sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Nihat Erdoğan ORAN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TV sektöründe faliyet gösteren firmamiz Dizi Production artık sizlerede hizmet vermek istiyor .Firmanızı daha iyi tanıtabilmek için sizlere tanıtım filimleri yapmaya karar verdik. Fuarlara katılacak yada müşterisine kendini daha iyi anladacak filimleri yapmak sizle için artık çok kolay.1.000€ ile 100.0000€ fiyat aralıklari ile İdda ediyoruz ki sizlere de uyacak fiyatlarımız vardir. iletişim www.diziproduction.com proje sorumlusu Nihat Erdoğan ORAN gsm :0532 416 33 43 email.enihatoran@gmail.com
İletişim Bilgileri
Firma: Trcekim
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Film
Yetkili Kişi: Nihat Erdoğan ORAN
Adres: nato cad no 28-2 seyrantepe 4 levent
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4163343
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.trcekim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Sizlerinde Tanıtım Filimleri Olsun
TV sektöründe faliyet gösteren firmamiz Dizi Production artık sizlerede hizmet vermek istiyor .Firmanızı daha iyi tanıtabilmek için sizlere tanıtım ...
Trcekim firma bilgileri. Trcekim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Trcekim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Trcekim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.