Trend Maket

Şirket Hakkında
Farklı tarz ve ölçekteki projeleriniz, alanında profesyonel dinamik ekibimiz ile hayat bulur.Mimari maket günümüzde inşaat sektörünün vazgeçilmez unsurlarından biridir.İnşaat firmalarına, tasarımların sunumunun daha etkili hale gelmesinde tüm teknolojik imkanları kullanarak ekonomik, hızlı ve kaliteli maketler üretmekteyiz. Deneyimli ekibimizle gerek ışıklandırma gerekse hareketli sistemler kullanarak interaktif maket, otomasyonlu maket olmak üzere , tüm mimari maketleri daha işlevsel kılmak adına özverili bir hizmet vermekteyiz.
Türkiye'nin her yerine siz değerli müşterilerimiz için zamanında teslim garantisiyle hizmet ulaştırabilmekten ve kalıcı işbirliği kurabilmekten mutluluk duyuyoruz
Trend Maket
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Trend Maket
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Hazal Uzel
Adres: Patlangıç Mahallesi, 377/2, No:11
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 2021949
Web Sitesi: www.trendmaket.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Trend Maket firma bilgileri. Trend Maket adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Trend Maket ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Trend Maket firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-04-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.