Trendy Tekstil

Şirket Hakkında
Firmamız TRENDY TEKSTİL olarak basıc tshırt.lakost, sweat, atlet, boxer, diğer tekstil ürünleri imalatı konusunda hizmet vermektedir.Amacımız hem kendi markamızı ihracat odağında ilerletmek hem de sizi FİRMANIZIN veya KURUMUNUZUN etkili bir şekilde tanıtımını sağlamaktır.Bildiğiniz gibi son yıllarda ünlü firmaların bu yolla hem daha ucuz hem de çok daha etkili reklamlarının olduğu için çanta , şapka ve T-shirt ürünlerine kendi logolarını ve sloganlarını yaptırmaktadırlar.Sizlere ürünler için mail yolu ile istediğiniz veya ihtiyacınız olan ürünler hakkında detaylı bilgi verir ve karar verdiğiniz ürünler hakkında görüşmeler yapabiliriz. Sizler ile yapacağımız bire bir görüşmeler sayesinde düşündüğünüz ürünlere alternatif olabilecek daha uygun fiyatlara ürünler sunabiliriz.

TRENDY TEKSTİL ve imalat atölyelerinin büyük bölümü ANADOLU , DA ve İSTANBUL Anadolu yakasında ve olmasının sebebiyle, maliyetlerinin çok daha aşağıya çekip ve fiyat avantajlarını sizlere yansıtır.

Amacımız firmanızın içinde bulunduğu rekabet ortamında sizi daha ön plana çıkartmak ve imajınızı yükseltmektir. Size sadece en uygun fiyatlar vermek ile kalmaz yeni modelleri ile etkili reklam ve tanıtım yapmanızı sağlar.
En kısa zamanda görüşme dileği ile sizlere iyi çalışmalar dileriz.

Trendy Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Trendy Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: nuri dörtköşe
Adres: çatalmaeşe mah.turgut özal cad. no 189/a alemdağ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4843592
Web Sitesi: www.trendpromotion.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Promosyon Tshırt İmalattan 8 Renk 1,6 Tl
30/1 SÜPREM KUMAŞTAN 8 RENK 3 BEDEN PROMOSYON TSHIRT 1, 6 TL
Trendy Tekstil firma bilgileri. Trendy Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Trendy Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Trendy Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.