Trentürk

Şirket Hakkında


Raylı sistem, günümüzde başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm dünyada teknolojik gelişmeler doğrultusunda hızlı bir şekilde gelişerek önemini kanıtlamıştır. Dünyadaki tüm modern kentlerde kullanılmakta ve her geçen gün yeni teknolojiler ile raylı sistem ağları gelişmekte ve yeni projeler eklenmektedir.

Ülkemizde ise Osmanlı İmparatorluğu döneminden başlayarak cumhuriyet döneminde gelişen raylı sistem toplu taşımacılığı, Avrupa ile rekabet edecek duruma gelmiştir. Ülkemizde de üretim ve pazarlama sektörlerinin gelişimi ile dünya liderleri ile yapılan ticari antlaşmalar raylı sistemlerin kullanım alanını yaygınlaştırmıştır. Bu durumda ülkemizde üretilen ray ekipmanları, katener, tren ve tramvay yedek parçalarının ihracatı ve ithalatı gelecek kuşaktaki en önemli sektörlerden birisidir.
Bizler ise TRENTURK olarak raylı sistemlerdeki her türlü yedek parça, sarf malzeme, kimyasal madde, madeni yağ ithalatı ve ihracatı konusunda profesyonel ekibimizle 24 saat aktif olarak hizmetinizdeyiz.
Trentürk
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Trentürk
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Makina » Makina Parçaları
Yetkili Kişi: BÜLENT ŞENOL
Adres: Samsun Proje Yeşildere Mh.Tramvay Bakım İstasyonu Kat:2 Atakum/SAMSUN
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (552) - 3037103
Web Sitesi: www.trenturk.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Trentürk firma bilgileri. Trentürk adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Trentürk ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Trentürk firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.