Trimbox

Şirket Hakkında
2007 yılında Yurttaş Mühendislik Ltd. Şti bünyesinde Elektronik Mühendisi Evren Yurttaş tarafından tasarlanan ve 2008 yılında üretimine başlanan TRIMBOX, anlık aşırı gerilim (peak) sonucunda sanayi şebekesi kullanımındaki makinelerde ve şehir şebekesi kullanımındaki elektronik ürünlerde oluşabilecek yüksek voltaj kaynaklı elektronik kart yanmalarını tamamen önlemektedir.

Yapılan araştırmalar sonucunda elektriğin iki temel öğesinden akıma karşı tüm korumaların olduğu fakat voltajın herhangi bir genel koruması olmadığı tespit edilmiştir. Voltaj kaynaklı problemleri tamamen ortadan kaldıran TRIMBOX, patenti alınmış olup dünyada ilk ve tek voltaj genel koruması olarak piyasaya arz edilmiştir.

YM-380SX modeli ile üç fazlı ve YM-220SX modeli ile tek fazlı olmak üzere iki farklı çeşitle seri üretimi yapılan, ancak proje kapsamında istenilen voltajda üretilebilen TRIMBOX, fabrikalarda her makineye ayrı olarak bağlanır. Ev ve küçük işyerlerinde ise sadece ana girişe bağlanarak voltaj kaynaklı problemlere karşı bir kalkan oluşturur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Trimbox
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
Yetkili Kişi: Cem Yıldırım
Adres: Ovaakça Merkez mah. Yeni Yalova cd. No:577 Osmangazi / BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2670047
Web Sitesi: www.trimbox.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Trimbox firma bilgileri. Trimbox adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Trimbox ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Trimbox firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.