Trioteks İplik Tekstil Ürünleri San Ve Tic Ltd Sti

Şirket Hakkında
Uzun yıllar elastan iplik satış ve pazarlama konusunda deneyim kazanmış, kazandığı bilgi ve birikimlerini paylaşma kararı aldıktan sonra Trioteks İplik ve Tekstil Ürünleri, 2014 yılında kurulmuştur. Sektöründe 16 yıllık tecrübesi, müşterilerine sunduğu üstün hizmet anlayışı ve yuvarlak örgü, dokuma, çorap, dar dokuma, seamless (dikişsiz), triko sektörüne hizmet vermekte ve kaliteli sunumu ile hızla büyümektedir.

Özellikle, elastan iplik (spandeks) alanında deneyimli olan Erol TÜRKAN tarafından kurulan Trioteks İplik, önceliğini elastan iplik satışı olarak belirlemiş ve o yolda ilerlemeye gönül vermiştir. Ayrıca diğer (polyester, polyester gipe, naylon, naylon gipe, penye, karde vb) ipliklerin de tedariğini sağlayan Trioteks İplik, bir çok konuda deneyimlerini de paylaşarak pamuk grubu, sentetik grubu ve elastan grubu iplikler için danışmanlık da yapmaktadır.

Misyonumuz; müşterilerimizin taleplerini ve sorunlarını en hızlı ve kalıcı şekilde çözmeye çalışmaktır.

Vizyonumuz; bünyemize zamanla distribütörlükler eklemek ve emin adımlarla sizlerle beraber hep birlikte büyümek ve gelişmektir.
Trioteks İplik Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Trioteks İplik Tekstil Ürünleri San Ve Tic Ltd Sti
Sektörü: Tekstil / Giyim » İplik (Sentetik)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İplik (Diğer)
Yetkili Kişi: Erol Türkan
Adres: 15 Temmuz Mh Bahar Cd No 73 Ark Residence a Blok D 29 Gunesli Bagcilar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4630795
Web Sitesi: 34555
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Trioteks İplik Tekstil firma bilgileri. Trioteks İplik Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Trioteks İplik Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Trioteks İplik Tekstil Ürünleri San Ve Tic Ltd Sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-09-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.