Trustland L.l.c.

Şirket Hakkında
ONE-Sourcing Hizmet-TrustLand LLC durdurmak
TRUSTLAND Sharjah, BAE, ve şube bulunan Şanghay, Çin, ve tabanlı BT mühendisleri bir birlik tarafından işletilen, teknisyen, usta iş adamları, pazarlama müfettişler ve kalite müfettişleri.

Biz EPS makine bütün satır, plastik makineleri, takım tezgahları, ve diğer ilgili makine ve yedek parçaların yanı sıra sizin süreçlerini kolaylaştıran ve azaltmak hizmetleri alanında kaliteli ürünler geniş kapsamlı bir dizi tutmanın temel amacı ile şirket kurmak maliyetlerinizi.

Bu arada, teknik bilgiye göre, biz siz değerli müşterilerimize makineleri farklı tür ve parçalar sorgulamalarla kabul edin.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Trustland L.l.c.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Oksit
Yetkili Kişi: H.R.Zabihi
Adres: King Faisal Rd. Sama 1 Bld. #1104 P.O. Box:23608 Sharjah
Şehir: Adana
Ülke: UAE
Telefon: (716) - 5595771
Web Sitesi: www.etrustland.com
Ürünleri
a.eps kırıcı b.eps de-silgi c.eps mikser
a.pu sandviç panel desen şekil çizim b.pu sandviç panel hattı başlangıç parçaları c.pu sandviç panel oluşturan parçalar
soğuk alanda bina yapımı için a.ICF İzolasyonlu Beton Formu özel villa tipleri b.Batch öncesi hammadde genişleme exander ICF blok köpük için c.Shape...
a. Motosiklet, tavan, bycle için Kask sürücü b. Toplu öncesi özel yüksek yoğunluklu malzeme üretim genişletici c. Kask özellikle dış pvc ile birli...
a.batch pre-expander for raw material expansion b.Block molding machine for mold the material into block c.Block cutting machine for cut the eps bl...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Trustland L.l.c. firma bilgileri. Trustland L.l.c. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Trustland L.l.c. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Trustland L.l.c. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.