Tsc Otomasyon Ve Bilgi Sistemleri San.ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Doğru işleri doğru yapmak “Doing the right thing right” TSC Otomasyon ve Bilgi Sistemleri’nin iş hayatına bakış ilkesidir. TSC kuruluşundan beri vizyonunda tanımladığı bu ilkeye göre ürün / hizmet üretir. TSC ‘nin doğru iş tanımı ; müşterilerinin gereksinimlerini karşılayan nitelikli, yenilikçi, özgün ve katma değeri yüksek çözümlerdir. İşi doğru yapmak tanımı ise ; üstlenilen görevin zamanında beklentileri karşılayacak şekilde tamamlanmasıdır.

TSC kendisini yapmayı taahhüt ettiği işlerle değil, gerçekleştirdiği örnek çözümlerle ifade eder. İlkler önemlidir. İlkler hayallerin ürüne dönüştüğü örneklerdir. Birilerinin sizin hayallerinizi paylaşması önemlidir. Kuruluşunun 5.yılında hayallerimizi destekleyerek ilkleri üretmemize fırsat veren müşterilerimize şükranlarımızı sunarız. 2004 yılından beri yeteneklerimizle hayallerinizi gerçekleştirmek için yanınızdayız…
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tsc Otomasyon Ve Bilgi Sistemleri San.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
Yetkili Kişi: SERBAY CEYLAN
Adres: ALTINŞEHİR MAH.204.SOK.NO:20 NİLÜFER
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4137450
Web Sitesi: www.tsc.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tsc Otomasyon Ve firma bilgileri. Tsc Otomasyon Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tsc Otomasyon Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tsc Otomasyon Ve Bilgi Sistemleri San.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.