Tse Sojuztest Metroloji Ve Kalibrasyon Merkezi

"Türkiyenin en geniş kapsamlı kalibrasyon merkezi"

Şirket Hakkında
TSE-SOJUZTEST METROLOJİ VE KALİBRASYON LTD.ŞTİ. Türk Standartları Enstütüsü ile Roztest Moskova Deney ve Sertifikasyon Merkezi arasında 15 ocak 1993 tarihinde kurulmuştur. Şirketimizin kuruluş amacı sanayi, ilim ve hizmet sektörlerinde kullanılan ölçü, alet, cihaz ve sistemlerinin kalibrasyon ayar ve tamirlerini gerçekleştirerek milli ve milletler arası güvenilirliklerini sağlamak, eğitim hizmetlerini vermek ve ülke sathına yaygınlaştırmaktır. TSE-SOJUZTEST Metroloji ve Kalibrasyon Merkezi konularında deneyimli uzman bir kadro ile hizmet vermektedir. Kalite politikamızın temel dayanakları ; hizmet veren personelin sürekli eğitimi, refarans cihazlarının kesintisiz izlenebilir kalibrasyonlarının yapılması ve yaptırılması, uygun bir çalışma ortamının sağlanması, kalite sisteminin sürekli geliştirilerek çalıştırılmasıdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tse Sojuztest Metroloji Ve Kalibrasyon Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Kürşad ÇAKIR
Adres: OSB 10.Cad. No:4 Melikgazi
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 3211748
Faks: (352) - 3211919
Web Sitesi: http://www.tse-sjt.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tse Sojuztest Metroloji firma bilgileri. Tse Sojuztest Metroloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tse Sojuztest Metroloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tse Sojuztest Metroloji Ve Kalibrasyon Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-02-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.